• dimarts 21 de març del 2023

Localitzat l'espeleobussejador desaparegut a la Cova de sa Gleda (Manacor)

img


PALMA, 31 Oct.

L'espeleobussejador desaparegut aquest diumenge a la Cova de sa Gleda (Manacor, Mallorca) ha estat localitzat en bon estat, segons ha informat Bombers de Mallorca.

La presidenta del Govern, Francina Armengol, ha expressat la seva satisfacció perquè "tot hagi acabat bé" i ha celebrat la "magnífica tasca" "de l'operatiu, amb Bombers, Guàrdia Civil, Policia Nacional, Protecció Civil, SAMU, Salvament Marítim i Emergències 112. La presidenta del Consell, Catalina Cladera, també ha agraït el treball "fantàstic" dels efectius.

>

L'operatiu de cerca s'activava al voltant de les 16.30 hores d'aquest diumenge. El bussejador participava en una excursió programada a la Cova de sa Gleda, a Manacor, juntament amb dues persones més.

Pel que sembla, els tres espeleobuceadores s'havien dirigit aquest diumenge a aquesta cova subaquàtica, una de les més grans d'Europa. A les 16.30 hores, dos van sortir, però el tercer, de 50 anys, no ho va fer.

A la zona es van activar bombers del parc de Manacor i el Grup de Rescat de Muntanya d'Inca , a més d'un sergent, així com membres del Grup Especial d'Activitats Subaquàtiques (GEAS).

Notícies més vistes Avui