L'oficina de l'Ibavi de Ciutadella amplia l'atenció al públic als dilluns a partir de la propera setmana.

L'oficina de l'Ibavi de Ciutadella amplia l'atenció al públic als dilluns a partir de la propera setmana.

L'oficina, situada al carrer Pius VI, atendrà el públic els dilluns i els divendres de 9.00 a 14.00 hores.

MENORCA, 13 de gener.

L'oficina de l'Institut Balear de l'Habitatge (Ibavi) de Ciutadella ampliarà l'atenció al públic els dilluns, a partir de la setmana que ve.

En una nota de premsa, la Conselleria d'Habitatge, Territori i Mobilitat ha informat que l'oficina de l'Ibavi a Ciutadella amplia l'atenció al públic els dilluns a partir de la setmana que ve, per la qual cosa donarà servei dos dies per setmana. A partir d'aquest dilluns 15 de gener, la ciutadania podrà gestionar consultes o tràmits cada dilluns a l'oficina de l'Ibavi, a més dels divendres com fins ara, tots dos dies en horari de 09.00 a 14.00 hores.

L'Ibavi i l'Ajuntament de Ciutadella han acordat una modificació del conveni de col·laboració subscrit entre ambdues administracions per a la cessió de l'ús de l'espai municipal que ha permès ampliar l'horari d'atenció al públic els dilluns, tal com havia sol·licitat l'ajuntament, i així donar resposta a la necessitat de millora del servei a la ciutadania.

La consellera d'Habitatge, Territori i Mobilitat del Govern, Marta Vidal, ha destacat que l'ampliació de l'atenció al públic els dilluns respon "a un compromís amb els ciutadans de Menorca per tal que els professionals de l'oficina puguin informar, atendre i gestionar de manera més àgil les consultes dels ciutadans en una qüestió prioritària com l'habitatge".

Una altra de les novetats és la millora del punt d'atenció a la ciutadania, en el qual s'ha renovat el mobiliari per tal que els ciutadans de Ciutadella disposin d'una oficina en millors condicions de cara a l'atenció al públic i el desenvolupament de les activitats pròpies de l'Ibavi.

D'altra banda, també s'estan realitzant altres actuacions tècniques i informàtiques per tal de disposar de més agilitat i millorar les tramitacions de la ciutadania, com l'ús de la xarxa CAIB. Per rebre atenció i assessorament a l'oficina de l'Ibavi a Ciutadella, situada al carrer Pius VI, número 20B, es pot sol·licitar cita prèvia.

.

Categoría

Illes Balears