Manllevem 12 anys de presó a un home acusat d'agressió sexual a una dona a Palma.

Manllevem 12 anys de presó a un home acusat d'agressió sexual a una dona a Palma.

PALMA, 24 Set.

La Secció Segona de l'Audiència Provincial jutja aquest divendres (09.30 hores) un home acusat d'agredir sexualment una dona, a Palma.

El Fiscal demana per a l'home una pena de 12 anys de presó i ordre d'allunyament durant 10 anys. Segons queda recollit a l'escrit d'acusació, els fets jutjats van tenir lloc entre el 25 i el 26 de febrer d'aquest mateix any.

La Fiscalia exposa que l'acusat es va apropar a la dona quan aquesta estava en un establiment a Palma i va entaular conversa amb ella, qui portava des de les 14.30 hores bevent alcohol, atès que havia quedat per dinar amb unes amigues i van allargar la vetllada, convidant el processat a les consumicions que prenia la dona, a qui, en algun moment de la nit, i sense que ella s'adonés ni ho autoritzés, hi va afegir clorfeniramina i doxilamina, substàncies que van limitar la voluntarietat de la víctima.

Així, i després d'esperar el temps precís perquè les esmentades substàncies produïssin el seu efecte, cap a les 00.15 hores ja del dia 26 de febrer, l'acusat va insistir a la dona per acompanyar-la fins a casa i, un cop a l'habitació, trobant-se ella marejada i sense capacitat de reacció, la va penetrar vaginalment fins a ejaculant i, acte seguit, va intentar penetrar-la analment, sense que consti acreditat que ho aconseguís.

La dona, afegeix en el seu escrit la Fiscalia, tot i tenir la seva voluntat i comportament seriosament afectats pel subministrament de les substàncies, es va negar expressament a mantenir a realitzar l'acte sexual i en diverses ocasions li va dir "no més, no més, si us plau", i va quedar en estat de xoc fins que, poc a poc, va anar recobrant la seva voluntat, aconseguint cap a les 07.00 hores que el processat marxés de casa seva.

A les 21.14 hores del mateix 26 de febrer, després dels fets anteriorment descrits, l'acusat va enviar a la dona des del seu mòbil el següent missatge "porta't bé i si et portes malament et recordes de mi".

Com a conseqüència de tot això, la dona s'ha vist sotmesa a tractament mèdic amb ansiolítics i antidepresius, essent-li prescrita per metge de primària la incapacitat temporal per a la seva professió habitual.

La Fiscalia demana finalment a l'acusat, en el seu escrit, que indemnitzi la dona per un import de 10.000 euros pels danys morals ocasionats a la mateixa.

.

Tags

Categoría

Illes Balears