Marc Pons segueix a la Executiva del PSOE com a secretari de Transició Justa i Protecció de la Biodiversitat.

Marc Pons segueix a la Executiva del PSOE com a secretari de Transició Justa i Protecció de la Biodiversitat.

PALMA, 21 Gen.

El socialista Marc Pons continuarà a la Comissió Executiva Federal del PSOE com a secretari de Transició Justa i Protecció de la Biodiversitat.

En una nota de premsa, el PSIB-PSOE ha informat que el Comitè Federal del PSOE, que s'ha reunit aquest diumenge en el marc de la Convenció Política celebrada aquest cap de setmana a A Corunya, ha aprovat una remodelació de la Comissió Executiva Federal en la qual el socialista Marc Pons es mantindrà com a secretari de Transició Justa i Protecció de la Biodiversitat.

Una molt bona notícia pels socialistes de Balears que confirma el pes polític del PSIB-PSOE en l'àmbit estatal. Precisament, Pons ha destacat que "Balears en aquest moment té molt pes institucional i orgànic, quant a la presidència del Congrés amb Francina Armengol, amb companys en diferents responsabilitats dins del Govern d'Espanya i també amb l'espai que tenim a l'Executiva federal".

En aquest sentit, el dirigent socialista ha afegit que "el PSIB-PSOE continua sent un referent dins del socialisme espanyol per les polítiques ambientals, paisatgístiques, de protecció del territori i de sostenibilitat", motiu pel qual manté "el lideratge en transició ecològica i protecció de la biodiversitat".

A més, Pons ha remarcat que "no només" el PSIB-PSOE "és un referent dins d'Espanya sinó que el país està impulsant dins d'Europa aquestes polítiques ambientals de les quals cal estar orgullosos, amb el que" s'ha compromès a seguir "treballant i plantejant debats a Espanya que vagin en el sentit de allò que s'ha treballat en els últims anys a Balears".

El PSIB-PSOE ha tancat aquest diumenge tres dies de treball en la convenció política del PSOE, que ha servit per actualitzar el full de ruta socialista pels propers anys, posant el focus en la convivència, el reforç de l'estat del benestar, la contenció de les polítiques que desenvolupen la dreta i l'ultradreta i el treball conjunt amb Europa per millorar el dia a dia de la ciutadania.

D'aquesta manera, els socialistes de Balears han sortit d'aquesta convenció amb un partit "fort, unit i amb un projecte reforçat i centrat a donar solucions als problemes de la ciutadania". "Agafem un impuls nou després de tres dies de molt treball per al nostre país i les nostres illes", ha conclòs Pons.

Tags

Categoría

Illes Balears