• dimecres 7 de desembre del 2022

March admet que la Lomloe genera "incerteses", però diu que amb els canvis curriculars "passa sempre"

img

PALMA, 13 Set.

El conseller d'Educació i Formació Professional, Martí March, ha admès aquest dimarts que el nou curs escolar amb l'aplicació de la Lomloe genera "certes incerteses i ansietats", però ha assenyalat que amb els canvis curriculars "passa sempre".

ho ha indicat el conseller, durant una interpel·lació del Grup Popular al ple del Parlament d'aquest dimarts, on ha reconegut que aquest nou curs és "de transició i complex".

En resposta a les crítiques de la diputada del PP Margalida Durán, March ha destacat que davant aquesta "situació de riscos", el Govern seguirà "acompanyant la comunitat educativa". "No li negaré que quan hi ha un canvi curricular hi ha unes certes incerteses i ansietats, passa sempre", ha afegit.

Educació porta treballant-hi des del mes de febrer passat. "Hi ha comunitats del PP que encara no té aprovats els seus currículums", ha assegurat.

"Comprenem la situació d'ansietat que hi ha en aquest moment, però estarem al seu costat", ha apuntat March sobre els docents dels centres educatius.

Per la seva banda, la diputada Margalida Durán ha lamentat que el professorat està "estressat, angoixat i confós" per la Lomloe, ja que tenen "molts dubtes i matèries noves que mai no han tractat".

"Els docents han de preparar tota la implementació d'una llei imposada de pressa, sense consens, sense la formació adequada i amb els currículums aprovats l'1 d'agost" , ha criticat. De fet, segons Durán, només un 20% dels professors de les Illes han tingut formació.

"Per primera vegada en dos anys, el curs no comença condicionat per la pandèmia però llevat d'això, el resta és totalment irregular”, ha censurat la diputada popular.

Notícies més vistes Avui