• divendres 3 de febrer del 2023

March recolza l'equip directiu del CEIP de Lloseta perquè "han treballat amb diligència" davant el cas de bullying

img

PALMA, 8 Set.

El conseller d'Educació i Formació Professional del Govern balear, Martí March, ha expressat aquest dijous el seu "suport" a l'equip directiu del CEIP Es Puig de Lloseta, assegurant que "han treballat amb diligència" i "rigor" davant el cas de bullying a un nen conegut aquest estiu .

"Amb aquesta família s'ha treballat de manera rigorosa", ha afirmat el conseller, en resposta a una pregunta dels mitjans durant una roda de premsa.

El titular balear d'Educació ha remarcat que aquest treball durant el curs amb la família del menor afectat és "conseqüència de l'existència d'un protocol i formació de docents" davant l'assetjament.

A més ha condemnat " qualsevol agressió a un menor” i ha insistit que l'episodi difós a les xarxes va tenir lloc durant una escola d'estiu, “en un moment en què no era centre educatiu”. "Això no li treu gravetat, però cal saber exactament quins són els responsables", ha dit el conseller, que s'ha mostrat partidari que els monitors d'aquest tipus d'activitats també tinguin formació específica en temes d'assetjament. p>

March ha preferit no donar més detalls per protegir la intimitat del menor. De fet, ha lamentat la "transcendència mediàtica" del cas considerant que la "sobreexposició" de l'alumne a la premsa no serà positiva per a ell.

Aquest cas va transcendir quan el germà gran del nen va difondre en xarxes socials un vídeo en què els companys del menor el vexaven anomenant-lo "gros", "foca" i altres insults en cantar-li el dia del seu aniversari.

Notícies més vistes Avui