• dilluns 5 de desembre del 2022

Marga Prohens es reuneix amb Juanma Moreno per portar "les polítiques d'èxit d'Andalusia" a les Balears

img


PALMA, 14 Oct.

La presidenta del Partit Popular de les Balears, Marga Prohens, s'ha reunit aquest divendres amb el president de la Junta d'Andalusia, Juanma Moreno, al Palau de San Telmo, per conèixer amb detall les "polítiques d'èxit" posades en marxa a Andalusia i portar-les a les Illes. /p>

"Després de 40 anys de socialisme, Juanma Moreno ha demostrat que hi ha una altra forma de governar, des de la gestió, des de la moderació, baixant impostos i millorant els serveis públics, com van reconèixer els andalusos a les urnes. Sens dubte és un referent que demostra que el canvi funciona”, ha assenyalat la líder del PP balear.

de Palma en el seu pelegrinatge anual a l'ermita, ha estat rebuda aquesta tarda per Moreno a San Telmo, qui es ha mostrat interessat per la situació a les Illes i l'ha animat a continuar treballant per aconseguir la victòria del PP a les eleccions autonòmiques del maig del 2023.

"Moreno ha aconseguit convertir Andalusia en una comunitat capdavantera a pràcticament tots els àmbits, atraient una enorme inversió a la comunitat, duent a terme una simplificació administrativa sense precedents; aplicant fins a cinc reformes fiscals, eliminant, entre d'altres, l'impost de successions; millorant els serveis públics, i apostant decididament per la sostenibilitat, amb una aposta per la transició energètica, així com per les inversions en cicle de l'aigua”, ha explicat Prohens: “Tot això és el que volem fer a les Balears a partir de 2023".

Notícies més vistes Avui