• dimecres 5 d'octubre del 2022

Marí nega un "caos" al servei ferroviari i anuncia que serà "molt aviat" quan es cobreixin places

img

PALMA, 16 Ago.

El conseller de Mobilitat i Habitatge, Josep Marí, ha negat que el Servei Ferroviari de Mallorca (SFM) hagi de patir un "caos" en les properes setmanes i ha anunciat, davant les reclamacions de reforç de plantilla, que serà "molt aviat" quan es convoquin oposicions .

"Puc dir clarament que serà molt aviat quan es convoquin oposicions i també es faci front a la petició de promoció interna que estava pendent", ha dit el conseller en roda de premsa davant les advertències del Comitè d'Empresa de SFM, que ha assegurat que no estan preparats per assumir l'augment de freqüències derivat de les mesures d'estalvi energètic.

També cal recordar que els representants dels treballadors han argumentat que els empleats estan realitzant un "esforç titànic" que no serà suficient per evitar el "caos absolut".

Davant d'aquestes declaracions, Marí ha sostingut que l'empresa està "preparada per assumir l'augment" i que no es doni el "caos", i ha demanat disculpes per les aglomeracions al 'Much' de Sineu, tot i que ha considerat que qui també ha d'assumir responsabilitats pel que ha passat són els encarregats de l'esdeveniment. "Sembla que els irresponsables som els de la Conselleria i crec que és entre tots", ha afegit.

Amb tot, ha lamentat "les dificultats que s'hagin pogut ocasionar" i ha recordat les "moltes inversions" que s'estan fent en el conjunt dels serveis ferroviaris".

"Estem fent moltes inversions i crec que podem justificar sobradament les millores que es fan contínuament", ha sentenciat Marí.