• divendres 2 de desembre del 2022

Marí reitera la seva voluntat de "poder declarar davant la Justícia" i aclarir el que ha passat en relació amb un vídeo promocional

img

Després de conèixer que Anticorrupció s'ha querellat contra ell

EIVISSA, 13 Set. < /p>

El president del Consell d'Eivissa, Vicent Marí, ha reiterat aquest dimarts la seva voluntat de "poder declarar davant la Justícia", assegurant estar "totalment a la seva disposició" per aclarir el que ha passat en relació a un vídeo promocional turístic.

Davant la querella de la Fiscalia Anticorrupció, Marí ha afirmat que ara tindrà l'ocasió d'oferir la seva versió dels fets i aportar tota la documentació necessària per aclarir aquesta situació.

"Malgrat haver-me ofert a donar explicacions davant l'Oficina Anticorrupció i davant Fiscalia, mai ho he pogut fer. No se m'ha permès, creant una situació d'absoluta indefensió", ha insistit.

Marí ha explicat que la denúncia va ser impulsada pel PSOE i basada en un relat polític tot altament esbiaixat i ple de mentides, fet davant una Oficina Anticorrupció controlada pel mateix Partit Socialista".

El president ha explicat a més que sent "absoluta tranquil·litat" i sap que, quan pugui explicar-se davant de un jutge, la denúncia serà arxivada.

"No he amagat mai res i no tinc res a amagar. Aquí només hi ha un interès polític per part del PSOE de col·locar les institucions al seu servei i utilitzar les mentides per fer política i desgastar així aquest equip de govern", ha conclòs.

Segons ha publicat aquest dimarts Diari d'Eivissa, la Fiscalia Anticorrupció ha iniciat accions contra Marí en apreciar indicis d'un suposat delicte de prevaricació per la campanya turística 'La vida islados'.

Notícies més vistes Avui