• dimecres 7 de desembre del 2022

Mariona Moranta, Astrid Schwegler, Maya Triay i Mariona Jaume, premiades a l'Art Jove de Dansa Contemporània 2022

img

PALMA, 10 Oct.

La companyia de dansa D'ones, formada per les intèrprets Mariona Moranta i Astrid Schwegler, per una banda, i les ballarines Maya Triay i Mariona Jaume, de l'altra, han compartit el segon premi del Certamen de Dansa Contemporània 2022 del Programa Cultural Art Jove.

Segons ha explicat la Conselleria d'Afers Socials i Esports aquest dilluns en nota de premsa, les dues companyies rebran 500 euros cadascuna en metàl·lic i, a més, 3.000 euros es destinaran a pagar les seves actuacions --750 euros per cada actuació--.

< p> El jurat ha decidit, per majoria, deixar desert el primer premi a la final, que ha comptat amb l'assistència de la directora general d'Infància, Joventut i Famílies, Marta Carrió, i amb l'actuació, a més, de Fiblada, segon premi del certamen de Creació Teatral Jove d'Art Jove 2021.

El primer premi estava dotat amb 2.000 euros en metàl·lic i 2.000 més en concepte de pagament per una actuació a Fira B! de 2023 i al Teatre Principal de Palma, en el marc del Festival Palma amb la Dansa de 2023.

El Programa Cultural Art Jove disposa aquest any de 50.000 euros en premis en vuit certàmens, com són Arts Visuals , Còmic, Dansa Contemporània, Curtmetratges, Relat Breu, Música per a Joves Intèrprets en la modalitat de Grups de Cambra, Disseny de Moda i Disseny de Producte.

XOX

Notícies més vistes Avui