• dissabte 28 de gener del 2023

Maroto destaca a Palma que el turisme esportiu és "sens dubte" un atractiu per a Balears i Espanya

img

Aquest dijous ha visitat la quarta jornada de la 40a Copa del Rei Mapfre

PALMA, 4 Ago

La ministra d'Indústria, Comerç i Turisme, Reyes Maroto, ha destacat a Palma que el turisme esportiu és "sens dubte" un atractiu per a les persones que visiten Balears i Espanya.

Així s'ha expressat la ministra durant la visita aquest dijous al Reial Club Nàutic de Palma, amb motiu de la quarta jornada de la 40a Copa del Rei Mapfre.

"Un dels motius pels que la gent ve a Espanya i Balears és, sens dubte, el turisme esportiu, i aquesta Copa del Rei atrau no només regatistes, sinó també molts aficionats de l'esport de la vela”, ha reiterat durant la trobada.

>

En aquest punt, ha celebrat també que la "certa normalitat" de la pandèmia permeti gaudir del turisme esportiu i ha assenyalat que l'objectiu és "tractar de generar o n espai on es pugui tenir tot l'any, al més alt nivell, esdeveniments d'aquest tipus".

Finalment, en referència al 40è aniversari de la Copa del Rei, Maroto ha valorat que "és un bon" aniversari i que el fet que Felip VI abanderi la Copa "ho fa més singular".

Després de visitar les instal·lacions del club, Maroto ha embarcat en un dels vaixells de espectadors per veure les regates a la badia de Palma.

Notícies més vistes Avui