Marratxí acull minut de silenci i lectura de manifest en el Dia d'Eliminació de la Violència contra les dones.

Marratxí acull minut de silenci i lectura de manifest en el Dia d'Eliminació de la Violència contra les dones.

PALMA, 25 Novembre.

La plaça de l'Ajuntament de Marratxí ha acollit aquest dissabte, 25 de novembre, un minut de silenci i la lectura d'un manifest, organitzat per l'Ajuntament, amb motiu del Dia Internacional de l'Eliminació de la Violència contra les dones.

En una nota de premsa, l'ajuntament marratxiner ha informat que la plaça de l'Ajuntament ha acollit aquest dissabte, a les 12.00 hores, la celebració d'un minut de silenci i la lectura d'un manifest, que previsiblement s'aprovarà en el ple del proper dimarts com a declaració institucional, amb motiu del Dia Internacional de l'eliminació de la violència contra les dones.

El manifest ha estat llegit a dues veus per Miquel Àngel Lladó, escriptor i portaveu de l'associació Homes per la Igualtat-Mallorca, i Tania Díaz, membre de l'associació veïnal de Pòrtol Enfangats.

"Per desgràcia, és una realitat amb la qual combatem diàriament i com a batlle de Marratxí vull deixar clar que el nostre municipi treballa i continuarà treballant en tots els nivells per eradicar aquesta violència, estant sempre del costat de les dones que la pateixen", ha declarat el batlle, Jaume Llompart, abans de la lectura del manifest i del minut de silenci. "Prevenir, actuar i ajudar. Tres punts en els quals hem de conscienciar la nostra societat i dels quals hem de participar activament per aconseguir el propòsit que avui ens ha unit: acabar de una vegada per totes amb la violència contra les dones", ha afegit.

L'acte, que forma part d'un programa amb més d'una dotzena d'activitats, realitzades durant tota la setmana, s'ha tancat amb la interpretació musical d'un duo de violí i violoncel.

.

Categoría

Illes Balears