Notícies Balears.

Notícies Balears.

Marratxí celebra finalment l'acte d'homenatge a Cata Coll aquest divendres amb un desfilament i una festa a Pòrtol.

Marratxí celebra finalment l'acte d'homenatge a Cata Coll aquest divendres amb un desfilament i una festa a Pòrtol.

PALMA, 1 Sep.

L'Ajuntament de Marratxí ha comunicat que l'acte d'homenatge a la jugadora de la Selecció espanyola de futbol femení Cata Coll serà aquest divendres a les 18.00 hores, i comptarà amb un desfilada pels carrers de Pòrtol i una festa al camp de futbol de Son Caulelles, que porta el seu nom.

Així ho ha explicat el Consistori en un comunicat, en el qual ha recalcat que l'acte d'homenatge es durà a terme "amb màxima expectació" després que el diumenge passat es cancel·lés per l'alerta de fortes pluges i vents.

D'aquesta manera, la comitiva acompanyarà a la portera de la Selecció des del Carrer de Sa Bassa de Pòrtol, molt a prop de la seva casa, fins al Camp de Futbol Son Caulelles Cata Coll Lluch, en un recorregut d'uns 30 minuts aproximadament.

Un cop arribi al camp municipal, se li farà entrega d'un obsequi "per reconèixer el seu èxit". Per a la celebració, s'ha contractat un DJ, pel que s'augura que la festa s'allargui "fins ben entrada la nit".

L'Ajuntament ha organitzat l'esdeveniment juntament amb el club de futbol Sporting Sant Marçal i Enfangats Pòrtol, agrupació popular encarregada de les festes del municipi.

.