• dilluns 3 d'octubre del 2022

Marratxí celebra la Setmana Europea de la Mobilitat amb una ruta ciclista familiar i un circuit infantil

img

PALMA, 15 Set.

L'Ajuntament de Marratxí ha organitzat dues activitats ciclistes per celebrar la Setmana Europea de la Mobilitat (16 al 22 de setembre), una ruta ciclista en família i un circuit per a nens, que emmarca sota el lema 'Millors connexions'.

Segons ha informat l'Ajuntament en un comunicat, amb aquestes iniciatives pretén promocionar la mobilitat sostenible i fomentar l'ús de vehicles sostenibles i eficients.

La regidora de Joventut i Transport Públic, Irene García, ha explicat que l'Ajuntament ha volgut promoure la participació de tots els ciutadans a la setmana de la mobilitat. "Hem organitzat una activitat per als més petits per començar a conscienciar-los en la mobilitat sostenible i en l'educació viària, i també hem programat una altra activitat per a tota la família que consistirà en una ruta ciclista per fomentar l'ús del carril bici al nostre municipi ", ha indicat.

En detall, el divendres 16 de setembre, els nens d'entre 6 i 12 anys podran visitar el Parc d'Educació Viària de la Policia Local de Marratxí i fer el circuit amb bici. La circulació estarà guiada pels agents, que faran servir les bicicletes del parc, i explicaran als nens les normes viàries d'una forma lúdica.

Per participar en aquesta activitat cal reservar plaça al web mobilitat.marratxi .és. Hi ha tres franges horàries disponibles (17.00, 18.00 i 19.00 hores) i cada torn tindrà una durada d'una hora. . Permetrà conèixer el carril bici de Marratxí i com circular de manera segura. El punt de partida i arribada s'ubica al carrer Santa Caterina Thomàs, a tocar de la pista de bàsquet.

De nou la iniciativa comptarà amb la col·laboració de la Policia Local. L'activitat està recomanada a partir dels 6 anys i cal reservar a la web mobilitat.marratxi.es.

XOX