Notícies Balears.

Notícies Balears.

Marratxí mostra el seu compromís amb el medi ambient adherint-se a la campanya 'La Hora del Planeta'. Marratxí mostra el seu compromís amb el medi ambient adhrient-se a la campanya 'La Hora del Planeta'.

Marratxí mostra el seu compromís amb el medi ambient adherint-se a la campanya 'La Hora del Planeta'.

Marratxí mostra el seu compromís amb el medi ambient adhrient-se a la campanya 'La Hora del Planeta'.

PALMA, 24 de març.

L'Ajuntament de Marratxí ha mostrat aquest dissabte el seu compromís amb el medi ambient adherint-se de 20.30 a 21.30 hores a la campanya 'La Hora del Planeta'.

En una nota de premsa, l'Ajuntament de Marratxí ha informat que aquest dissabte, 23 de març, de 20.30 a 21.30 hores, les façanes dels edificis del consistori marratxiner, el molí del Museu del Fang, i el de s'Escorxador de l'Escola de Ceràmica, es van apagar de forma simbòlica per impulsar la lluita contra el canvi climàtic i mostrar el seu compromís amb la sostenibilitat.

'La Hora del Planeta' és una campanya mundial de World Wildlife Fundation (WWF) per demostrar la preocupació d'entitats, persones i ajuntaments pel medi ambient i la necessitat urgent d'actuar.

La proposta va néixer a Sídney l'any 2007 com un gest simbòlic per cridar l'atenció sobre el problema del canvi climàtic. Avui en dia, molts anys després, la campanya mobilitza milions de persones en gairebé 200 països.