Notícies Balears.

Notícies Balears.

Memòria de Mallorca denuncia que el Govern no respon a la seva queixa contra Gil: "la comunicació està trencada". Memòria de Mallorca apunta que el Govern no els dóna resposta sobre la seva denúncia contra Gil: "la comunicació està trencada".

Memòria de Mallorca denuncia que el Govern no respon a la seva queixa contra Gil:

PALMA, 7 Març.

L'associació memorialista Memòria de Mallorca ha assegurat aquest dijous que "no han obtingut resposta" de la Conselleria de Presidència i Administracions Públiques sobre la denúncia presentada contra el conseller insular de Vox David Gil, per qualificar el Cop d'Estat de 1936 i la posterior Guerra Civil com a "croada de lliberació", per la qual cosa ha considerat que la comunicació amb l'Executiu balear està "trencada".

Així ho ha afirmat la presidenta de l'entitat, Maria Antònia Oliver, en una roda de premsa oferida aquest dijous, en la qual ha censurat que es n'assabentin "a través dels mitjans" de totes les actuacions que realitza la Conselleria sobre aquesta querella.

En aquest sentit, han opinat que el Consell de Mallorca "vulnera tots els tractats internacionals" en matèria memorialista, ja que són l'Estat i les institucions qui han de vetllar pel seu compliment.