• dijous 2 de febrer del 2023

Mercadona dona 20 tones de productes de primera necessitat a la Fundació Banc d'Aliments de Mallorca

img

PALMA, 16 Set.

Mercadona ha lliurat 20 tones de productes de primera necessitat a la Fundació Banc d'Aliments de Mallorca com a pasta, llegums, aliments infantils o bolquers.

Segons ha explicat la cadena en un comunicat, la donació s'emmarca dins del conveni de col·laboració anual que han renovat aquesta setmana i és “fruit del ferm compromís d'estar al costat dels col·lectius més desafavorits”.

Després del lliurament, el president de la Fundació Banc d'Aliments de Mallorca, Raimundo de Montis, ha mostrat el seu agraïment a Mercadona” per la seva ajuda constant ". "Ens permet continuar amb la nostra tasca d'atendre les persones desafavorides, més encara en la situació actual", ha afegit.

Aquestes 20 tones se sumen a les més de 30 que ja va rebre l'entitat social aquest any gràcies a la solidaritat dels clients de Mercadona que van participar a la Gran Recollida Virtual. Els clients van aportar donacions monetàries en passar per la línia de caixa que es van transformar en els productes bàsics que el Banc d'Aliments requeria en aquell moment.

La directora de Relacions Externes de Mercadona a les Balears, Ester Coll, ha afirmat que és una satisfacció col·laborar amb el Banc d'Aliments tant en donacions privades com aportant recursos humans i logístics a les grans recollides virtuals, un format pel qual la companyia aposta perquè respon "a les necessitats reals del beneficiari final". A més, ha agraït la solidaritat dels clients en aquest tipus de campanyes, ja que sense ells "no seria possible".

Mercadona ha destacat que manté "un compromís social amb els veïns de les zones en què té presència i activitat”. En el cas d'Illes, des de començament d'any la companyia de supermercats ha donat a les 29 entitats benèfiques amb què col·labora més de 710 tones d'aliments, cosa que equival a prop de 12.000 carros de la compra.

Notícies més vistes Avui