• dimecres 30 de novembre del 2022

Mercadona dóna més de 100 tones d'aliments a entitats socials de Menorca

img

PALMA, 30 Set.

Mercadona ha donat més de 100 tones de productes de primera necessitat a entitats benèfiques de Menorca des de començament d'any, l'equivalent a uns 2.000 carros de la compra.

Les donacions han anat destinades principalment a la Creu Roja, que rep diàriament aliments de Mercadona des dels tres supermercats que té a l'illa, segons ha informat la companyia en una nota de premsa.

Els productes es lliuren en "les millors condicions de qualitat i seguretat alimentària" perquè l'entitat els reparteixi entre els més de 700 usuaris que atén a Maó i Ciutadella, ha detallat la cadena de supermercats.

A més, Mercadona ha donat aquesta setmana quatre tones de productes de primera necessitat com llet, pasta, arròs, oli, cereals, suc o gel de dutxa als ajuntaments de Ciutadella i Maó fruit dels acords de col·laboració que ha renovat amb tots dos consistoris perquè es distribueixin entre les organitzacions socials que treballen amb les persones més desafavorides.

El regidor de Serveis Socials de l'Ajuntament de Maó, Enric Mas, ha agraït a Mercadona la seva col·laboració i implicació social amb el Banc d'Aliments Municipal".

Per la seva banda, la regidora de Recursos Humans i Atenció Social de l'Ajuntament de Ciutadella, Laura Anglada, ha valorat "la implicació i sensibilitat de les empreses privades amb els col·lectius especialment vulnerables” i ha considerat que aquesta acció mostra que “a través de la implicació de tots, es poden millorar les condicions de vida de les persones”.

Finalment, la directora de Relacions Externes de Mercadona a Menorca, Ester Coll, ha reconegut als serveis socials dels consistoris "el seu treball i dedicació incansable" i ha ressaltat que "és una satisfacció haver establert aquest any noves vies de col·laboració a la i sla" per, d'aquesta manera, "poder arribar més i millor a la societat menorquina".

Notícies més vistes Avui