• divendres 3 de febrer del 2023

MÉS aposta per limitar vols a Palma i critica que "Estat i AENA boicotegen polítiques turístiques de Govern i Consell"

img

PALMA, 9 Jul.

MÉS per Mallorca ha reiterat aquest dissabte la seva aposta per limitar el nombre de vols a l'aeroport de Son Sant Joan, de Palma, alhora que ha criticat que “l'Estat i AENA boicotegen les polítiques turístiques del Govern i el Consell” perquè “no es poden plantejar mesures de decreixement mentre qui gestiona la porta d'entrada i sortida de l'Illa planteja créixer en vols i passatgers".

Segons han informat el secretari general de MÉS i candidat al Consell, Jaume Alzamora, en roda de premsa, " durant juliol i agost estan previstes 30.000 operacions mensuals, és a dir, unes 1.000 diàries”. A més, ha continuat, que “a l'agost es preveu un rècord històric absolut quant a pressió humana a Balears amb més de dos milions de persones sobre les Illes”. Davant d'això, ha lamentat que "Govern i Consell tinguin la mateixa capacitat de decisió sobre l'aeroport de Tòquio que sobre el de Palma". "És un sense sentit", ha emfatitzat.

En la mateixa línia, el coordinador de MÉS per Mallorca i candidat a la presidència del Govern balear, Lluís Apesteguia, ha tornat a plantejar la necessitat que les institucions pròpies de Mallorca i Balears “tinguin capacitat de decisió sobre la principal porta d'entrada a Mallorca per poder prendre les decisions que més interessin a la societat de l'Illa”. Doncs, ha posat èmfasi, "més turistes no vol dir més riquesa".

Notícies més vistes Avui