• diumenge 29 de gener del 2023

Més de 24.000 alumnes participen en les activitats de seguretat viària de la Policia Local de Palma

img

PALMA, 12 Ago.

Un total de 24.036 alumnes d'Educació Primària i Secundària van participar en les activitats que ofereix Divisió de Seguretat Viària de la Policia Local de Palma el curs escolar 2021-2022, el primer en què es van recuperar les classes presencials amb normalitat.

En nota de premsa, l'Ajuntament de Palma ha detallat que les activitats que desenvolupa aquesta divisió són, principalment, 'Educació Viària al centre', 'Vine a circular pel parc infantil de trànsit' i 'Seguretat a les xarxes socials'.

"Aquest treball és una mostra més de la gran tasca que fa la Policia Local, en aquest cas, dirigida als més petits, forjant uns valors cívics relacionats amb la seguretat viària", ha indicat la regidora de Seguretat Ciutadana, Joana Adrover .

Segons recull la Memòria de la Divisió de Seguretat Viària d e la Policia Local de Palma, un total de 18.963 alumnes de Primària i 1.924 de Secundària, procedents de 106 col·legis de la ciutat, van participar en l'activitat 'Educació Viària al centre', desenvolupada a les classes.

A més, 720 estudiants més van assistir a l'activitat 'Vine a circular pel parc infantil de trànsit', una activitat en què els nens es familiaritzen amb les normes i senyals reguladors de trànsit i poden aplicar els aprenentatges teòrics com conductors i vianants, en un entorn controlat.

Respecte a les sessions de 'Seguretat a les xarxes socials', dirigida a alumnes de 5è i 6è de Primària, Secundària, Batxillerat i Amipes, en van participar 2.429. Aquesta es duu a terme a les aules, on, amb el suport de material informàtic, s'informa els estudiants dels avantatges i perills de les relacions cibernètiques. També es parla de conductes delictives que els podrien afectar, tant en el paper de víctimes com d'autors.

D'altra banda, al març, quan l'Institut Municipal d'Esports va reprendre el programa 'Barriadas', la Divisió d'Educació Viària va desenvolupar 13 activitats amb la participació aproximada de 450 nens.

Notícies més vistes Avui