• divendres 3 de febrer del 2023

Més de 3.300 persones visiten les dues exposicions del Parlament amb motiu de la Nit de l'Art 2022

img

PALMA, 18 Set.

Més de 3.300 persones van visitar aquest dissabte les dues exposicions que aquest any ofereix a la ciutadania el Parlament balear, que van ser inaugurades pel president de la Cambra, Vicenç Thomas, coincidint amb l'acte central de la Nit de l'Art.

Al Saló d'Actes s'exposa una exposició d'obres pictòriques que el Parlament ha anat adquirint els darrers 40 anys, juntament amb les que provenen del fons artístic del Cercle Mallorquí, i que embellien l'edifici quan es va comprar. Es tracta de pintures que no formen part del recorregut habitual de les visites guiades.

També s'exhibeixen les quatre pintures que el Parlament conserva del concurs de pintura que va convocar el Cercle Mallorquí el 1897. Es tracta d'obres de els reconeguts autors: Anckermann, Rosselló, Cerdà i Bauzà. Durant el recorregut per l'edifici, els ciutadans van poder gaudir-ne a les ubicacions habituals, seguint les explicacions d'un audio-guia. Aquest any se'ls ha volgut retre homenatge en celebrar-se el 125è aniversari d'aquell concurs.

Durant la jornada, que es va allargar fins a les 00.00 hores, van visitar les exposicions més de 3.300 persones, que també van tenir l'oportunitat de recórrer les principals estades de la Cambra autonòmica.

Notícies més vistes Avui