MÉS demana la creació al Parlament d'una comissió sobre l'impacte del canvi climàtic en el sector primari.

MÉS demana la creació al Parlament d'una comissió sobre l'impacte del canvi climàtic en el sector primari.

PALMA, 17 Des.

MÉS per Mallorca ha demanat la creació al Parlament d'una comissió no permanent relativa a l'impacte del canvi climàtic sobre el sector primari.

En una nota de premsa, MÉS per Mallorca ha informat del registre de la petició de creació d'una comissió no permanent al Parlament relativa a l'impacte del canvi climàtic sobre l'agricultura, la ramaderia i la pesca. El partit ecosobiranista vol que puguin compareixer els representants del sector primari i de la Universitat de les Illes Balears (UIB), davant la situació de caiguda greu de les precipitacions i unes temperatures anormalment altes.

El camp mallorquí, menorquí, eivissenc i formenterenc es troba en una situació extrema davant la caiguda greu de les precipitacions i unes temperatures anormalment altes, tal com han denunciat entitats del sector com Unió de Pagesos. Amb aquest motiu, MÉS per Mallorca ha registrat la petició de creació d'una comissió no permanent al Parlament relativa a l'impacte del canvi climàtic sobre l'agricultura, la ramaderia i la pesca.

En aquest sentit, i a través de la creació d'aquesta comissió, el partit ecosobiranista vol que puguin compareixer els representants del sector així com la UIB.

.

Tags

Categoría

Illes Balears