MÉS denuncia l'entrada d'una diputada de Vox al Parlament.

MÉS denuncia l'entrada d'una diputada de Vox al Parlament.

PALMA, 23 de juny. El grup parlamentari MÉS per Mallorca ha enviat una queixa a la Mesa del Parlament per l'entrada de la diputada de Vox, Idoia Ribas, acompanyada d'una ujier, en les dependències assignades al partit en la Cambra autonòmica, en absència dels representants de la formació.

El portaveu del grup parlamentari, Lluís Apesteguia, ha mostrat el seu desacord amb aquest fet, que considera "una falta de respecte", tot i que ha remarcat que "no es oposen a que els diputats puguin entrar en les dependències que ocupen si tenen el permís pertinent". En el seu escrit de queixa, Apesteguia ha fet referència a la incomoditat del grup davant aquesta situació, subratllant que la entrada es va fer "sense comunicar-ho, justament en el moment que no estaven i amb totes les seves pertinences personals a la sala".

"La presidència del Parlament i la Mesa han de vetllar pel bon funcionament de la Cambra, i això també implica que els diputats de MÉS per Mallorca estiguin segurs i còmodes treballant en l'espai assignat, sense haver de pensar si vindrà la portaveu d'un altre grup parlamentari a mirar, per exemple, quin treball es porta a terme a través de les pantalles dels ordinadors", ha insistit Apesteguia.

Categoría

Illes Balears