• dimecres 7 de desembre del 2022

MÉS i Unides Podem exigeixen la presència de Cladera per tractar l'acord amb el RCD Mallorca

img

PALMA, 16 Ago.

MÉS per Mallorca i Unides Podem han exigit la presència de la presidenta insular, Catalina Cladera , a la reunió del Pacte del Consell, que s'havia de celebrar aquest dimarts, per tractar l'acord amb el RCD Mallorca a través de la Fundació Mallorca Turisme (FMT) perquè Son Moix mantingui la denominació de Visit Mallorca Estadi.

< p> Precisament, l'absència de la presidenta Cladera a la reunió dels grups del Pacte al Consell de Mallorca ha estat el motiu pel qual aquesta trobada no s'ha celebrat finalment.

De fet, després de la absència de la presidenta Catalina Cladera, MÉS ha abandonat la trobada. Així, ho ha explicat en declaracions als mitjans el conseller de la formació ecosobiranista Jaume Alzamora a la sortida del mateix.

Alzamora ha explicat que, abans de prendre altres decisions, la reunió s'ha de celebrar, amb la presència de la mandatària "per parlar de l'assumpte".

El conseller de MÉS ha recordat que les reclamacions del seu grup passaven, primer, per la celebració de la reunió amb la presència de Cladera perquè donés les explicacions en relació amb l'acord amb el RCD Mallorca, i després reclamar la revisió d'aquest contracte.

De la mateixa manera, la vicepresidenta del Consell i consellera insular de Sostenibilitat i Medi Ambient, Aurora Ribot, ha lamentat que la reunió del Pacte del Consell "no s'hagi pogut celebrar, perquè la presidenta Catalina Cladera no hi ha assistit".

En aquest sentit, ha emplaçat la trobada a "un proper dia", al que ella pugui estar, en considerar la seva presència "imprescindible" per tractar "aquest tema", en relació a l'acord amb el RCD Mallorca a través de la Fundació Mallorca Turisme (FMT) perquè Son Moix mantingui la denominació de Visit Mallorca Estadi.

Ribot ha recordat així mateix que la proposta que volia fer el seu grup és que "l'acord aprovat a través de la Fundació Mallorca Turisme es torni enrere, perquè la proposta que s'ha fet es basa en el model de promoció turística de la Federació Hotelera, que la formació entén que no ha de ser el de la institució". Doncs, ha matisat, “hi ha moltes altres formes de fer-ho”. "Si el que es vol és diversificar el turisme ha de fer-se, no obstant el nostre acord passava per un model més sostenible, i aquest no és el que es va aprovar".

Finalment, preguntada per si tornar enrere l'acord aprovat a través de la Fundació Mallorca Turisme és condició perquè el Pacte del Consell segueixi endavant, Ribot ha respost que “aquesta és la proposta que es volia plantejar, parlar-ho”. En qualsevol cas, ha dit “estar segura que aviat es farà la reunió i es trobarà un espai de treball constructiu per seguir treballant positivament per a la ciutadania, que al final és l'objectiu d'Unidas Podemos”.

Notícies més vistes Avui