• divendres 2 de desembre del 2022

Més País, Compromís, MÉS, Chunta, Coalició per Melilla i MDyC de Ceuta firmen la 'Declaració de Mallorca'

img

PALMA, 21 Oct.

MÉS per Mallorca, Compromís, Més País, Verdes-Equo, Chunta Aragonesista, Coalició per Melilla i Moviment Dignitat i la Ciutadania de Ceuta han signat aquest divendres a Palma la 'Declaració de Mallorca', una estratègia de col·laboració i suport mutu entre els diferents partits per "plantar cara a els moviments antidemocràtics" que ocupen espais de poder a Espanya.

Lluís Apesteguia i Neus Truyol (MÉS per Mallorca), Íñigo Errejón (Més País), Joan Baldoví (Compromís), Gregorio Briz (Chunta Aragonesista) , Inés Sabanés (Verds Equo), Fatima H.Hossain (Moviment per la Dignitat i la Ciutadania) i Mustafa Aberchan (Coalició per Melilla), juntament amb altres representants dels partits han presentat l'aliança estratègica a les escales de la Seu.< /p>

La reunió es produeix després de complir-se un any des que Errejón va signar el seu ança estratègica amb la Chunta Aragonesista i Compromís en la denominada 'Declaració de Saragossa'. El maig del present any es va subscriure també l''Acord del Túria' amb la incorporació de MÉS per Mallorca.

Segons ha explicat la portaveu de MÉS per Palma, Neus Truyol, els partits col·laboraran entre ells de de cara a les properes eleccions autonòmiques i municipals i en les diferents campanyes electorals.

El coordinador de MÉS per Mallorca, Lluís Apesteguia, ha explicat que un dels fonaments de la declaració és el "reconeixement mutu" entre les formacions.

Notícies més vistes Avui