Notícies Balears.

Notícies Balears.

MÉS per Mallorca demanarà les compareixences de "tots els que surten a l'auto judicial" a la comissió del cas Koldo. MÉS per Mallorca demanarà les compareixences de "tots els que surten a l'auto judicial" a la comissió del cas Koldo.

MÉS per Mallorca demanarà les compareixences de

Apesteguia: "Esperem que PP i PSOE deixin d'arrossegar a l'adversari polític i responguin les preguntes"

PALMA, 8 d'abril.

El portaveu de MÉS per Mallorca, Lluís Apesteguia, ha advertit que la seva formació demanarà que compareguin a la comissió d'investigació del cas Koldo "totes aquelles persones que tinguin alguna cosa a veure amb aquesta trama de corrupció, amb la gestió de l'expedient o que surti en l'auto judicial". "Amb això faig referència a Alberto", ha indicat.

Així s'ha expressat aquest dilluns el portaveu ecosobiranista en una roda de premsa en la qual ha indicat que pròximament faran pública la seva proposta de pla de treball de la comissió d'investigació, que es constitueix aquest dimarts al Parlament, amb les persones que consideren necessàries.

Des de MÉS per Mallorca han subratllat que la comissió no es fa "perquè es fes un contracte d'emergència sense seguir els procediments ordinaris, perquè es trigués tres anys en reclamar ni perquè s'hagi deixat caducar l'expedient, sinó perquè hi ha un cas de corrupció del PSOE".

"Volem saber qui del Govern central va trucar al Govern per recomanar aquesta empresa i qui del Govern va rebre la informació", ha assenyalat Apesteguia, criticant que "60 dies després encara no es sap".

Igualment, el portaveu ha augurat que la comissió d'investigació sigui "profitosa" i que no serveixi per "arrossegar a l'adversari polític sinó per esclarir els dubtes". "L'espectacle de les últimes setmanes s'ha basat en veure qui --PP i PSOE-- desgastava més a l'adversari i demanava la dimissió més descabellada", ha criticat.

D'altra banda, ha informat que la diputada ecosobiranista Marta Carrió s'ha dirigit aquest dilluns a l'IbSalut amb l'objectiu deconseguir l'expedient, ja que avui en dia la formació encara no el té. "Lamentem que es constitueixi la comissió sense que l'IbSalut hagi procurat que tots els grups tinguin la documentació necessària", ha conclòs.

.