Notícies Balears.

Notícies Balears.

MÉS per Mallorca presentarà esmenes a la proposició de llei del taxi per a "un major equilibri" entre taxi i VTC.

MÉS per Mallorca presentarà esmenes a la proposició de llei del taxi per a

PALMA, 10 gen.

MÉS per Mallorca presentarà esmenes a la proposició de llei del taxi per aprofundir en "un major equilibri entre els dos sectors --taxi i VTC--".

Així ho ha anunciat aquest dimecres el diputat ecosoberanista Ferran Rosa en una roda de premsa en què ha puntualitzat que des de la seva formació donen "suport complet" a la proposició de llei, que "pot ajudar a resoldre una situació de desequilibri entre el taxi i el competidor deslleial que són les grans plataformes de VTC".

Entre les esmenes presentades, Rosa ha destacat una per "millores de la doble exigència de llicència". A més, ha considerat "important millorar la redacció perquè sigui exclusivament a cada illa on s'ha donat l'autorització on es pugui prestar el servei".

Igualment, MÉS per Mallorca presentarà esmenes per introduir un requisit màxim del nombre de llicències per titular. En aquest sentit, el diputat ha fet referència a què el taxi té un màxim de dos --tres en cas de vehicle adaptat a la mobilitat reduïda-- i que proposen el mateix per a les VTC.

D'altra banda, en relació amb el decret llei d'habitatge, el diputat ecosoberanista ha assenyalat que aquest "no arregla el problema sinó que crearà nous". En aquesta línia, MÉS ha presentat esmenes per "evitar que el decret creï nous problemes als barris".

Així mateix, Rosa ha explicat que una de les esmenes que presenten proposa l'exempció d'aquells barris que siguin un 50 per cent més densos que el nucli de població.