MÉS per Palma rebutja qualsevol relació entre l'activitat política de Neus Truyol i l'empresa dels seus pares.

MÉS per Palma rebutja qualsevol relació entre l'activitat política de Neus Truyol i l'empresa dels seus pares.

PALMA, 16 Des.

MÉS per Palma ha desmentit aquest dissabte qualsevol relació entre l'activitat política de Neus Truyol i l'activitat laboral de l'empresa Tres Setze 35, dels pares de la regidora, després de les insinuacions "intolerables" i "inadmissibles" publicades a la premsa, com a consequència d'una "filtració interessada".

En un comunicat, MÉS per Palma ha volgut enviar un missatge "clar i contundent" respecte a les insinuacions sobre la regidora Neus Truyol i l'activitat laboral de l'empresa Tres Setze 35. La formació ha vist "intolerables" i "inadmissibles" les insinuacions fetes i ha lamentat "el intent d'envileir personalment a la líder de la formació que ha provocat aquesta filtració interessada".

"L'activitat laboral i empresarial dels pares de Neus Truyol no té ni ha tingut mai res a veure amb l'activitat política de la regidora", han assegurat des de MÉS per Palma, afegint que "fa 45 anys que són professionals del sector del cinema" i que "des del 1985 treballen en els cicles 'Cinema a la Fresca' per a tots els municipis de Mallorca i per a tots els colors polítics". A més, han destacat, "van ser, a través del cinema Chaplin, innovadors i emprenedors en el seu àmbit". "A Palma, han treballat amb alcaldes i alcaldesses com Aguiló, Fageda, Cirer, Calvo i Isern", han detallat.

La formació ha volgut així deixar clar que "la contractació del 'Cinema a la Fresca' sempre s'ha fet amb criteris de contractació pública, a través dels procediments establerts i de valoracions fetes per criteris tècnics objectius, seguint estrictament la llei de contractació pública, de forma transparent, i mai sota cap criteri ni polític ni personal".

Per tant, MÉS per Palma ha negat qualsevol influència política en la contractació del Cinema a la Fresca. "La regidora mai ha intervingut en cap procés de contractació ni ha gestionat cap àrea que tingués cap contracte amb l'empresa. Tot s'ha fet seguint criteris tècnics i objectius", ha insistit.

MÉS per Palma ha considerat en aquest sentit que "en política la crítica ha d'estar basada en el qüestionament dels projectes, de la ideologia i de la gestió feta per les persones directament implicades".

"Però", ha lamentat, "traslladar les obsessions de la dreta i l'extrema dreta a familiars o persones que no tenen res a veure amb l'activitat política traspassa totes les línies ètiques possibles" i, ha precisat també, "és una actitud inadmissible en democràcia".

Finalment, MÉS per Palma ha lamentat que "la intenció de relacionar l'activitat política de Neus Truyol amb l'activitat professional dels seus pares, que porten tota la vida treballant honestament i honradament, és intolerable i inadmissible".

La formació ha denunciat aquesta "mentida" i ha deixat clar que "no consentirà més difamacions ni insinuacions sense fonament amb l'únic fi de desprestigiar MÉS per Palma o els seus representants".

Tags

Categoría

Illes Balears