• dimecres 7 de desembre del 2022

MÉS reclama que "la bonificació dels títols multiviatge de Renfe s'apliqui també als dels trens de Mallorca"

img
PALMA, 12 Jul.

MÉS ha reclamat aquest dimarts que la bonificació del 100% dels títols multiviatge de Renfe" que hi ha el president del Govern, Pedro Sánchez, ha anunciat en el debat sobre l'Estat de la nació, "s'apliqui també als de Mallorca".

Així ho ha reivindicat el coordinador general de MÉS per Mallorca i candidat a presidir el Govern, Lluis Apesteguia, en un missatge a Twitter, recollit per Europa Press, en què ha considerat que "la bonificació del 100% als títols multiviatge de Renfe s'hauria d'aplicar també als territoris no coberts per serveis ferroviaris estatals".

"La discriminació als illencs és doble: paguem els mateixos impostos però ni tenim la mateixa inversió ni assumeixen el cost d'aquesta mesura”, ha emfatitzat Apesteguia, qui, en aquest sentit, i “sense entrar al dèficit ric d'inversions, l'augment de la pressió humana a l'estiu o l'increment poblacional”, ha considerat que “l'Estat hauria de transferir el 2,47% del cost d'aquesta mesura al Govern perquè els Serveis Ferroviaris de Mallorca ho apliqués en els seus títols multiviatge".

També a través d'un missatge en xarxes socials, el secretari general de MÉS i candidat al Consell, Jaume Alzamora, ha lamentat que "una vegada més Sánchez demostra un desconeixement brutal del territori".

"I els mallorquins? Continuarem pagant pel tren? Renfe sí i Serveis Ferroviaris de Mallorca no?”, s'ha preguntat Alzamora, que ha considerat que “cal una rectificació immediata i compensar la gent per igual”.

"No fer-ho és un greuge comparatiu i un menyspreu”, ha acabat dient el secretari general de MÉS per Mallorca.

Notícies més vistes Avui