Notícies Balears.

Notícies Balears.

Més reivindica la seva esmena a la totalitat dels pressupostos perquè "no donen solucions als problemes estructurals". Més reivindica la seva esmena a la totalitat dels pressupostos perquè "no donen solucions als problemes estructurals".

Més reivindica la seva esmena a la totalitat dels pressupostos perquè

PALMA, 20 Nov.

MÉS per Mallorca ha justificat la seva esmena a la totalitat dels pressupostos presentats pel Govern per a 2024 al considerar que aquests "no donen solucions als problemes estructurals del país, ni respostes a les necessitats immediates de la població".

El portaveu parlamentari dels ecosobiranistes al Parlament, Lluís Apesteguia, ha defensat d'aquesta manera el seu rebuig a les cuestas públiques de l'Executiu autonòmic, en una compareixença de premsa oferida aquest dilluns al Parlament, abans del ple del dimarts en què es debatran aquestes esmenes.

Apesteguia ha indicat que el fet que el Govern destinï una partida pressupostària de 750.000 euros per a la creació de l'Oficina de Llibertat Lingüística, "ja justificaria l'esmena a la totalitat", ja que, al seu entendre, aquest diner es dedicarà a "una oficina política de Vox per perseguir el català".