• dilluns 3 d'octubre del 2022

MÉS valora l'acord entre MAC Insular i el Consell de Mallorca perquè "permetrà el tractament adequat de residus"

img

PALMA, 28 Jul.

El secretari general de MÉS i candidat a la presidència Consell de Mallorca, Jaume Alzamora, ha valorat l'aprovació del nou acord entre l'empresa MAC Insular i la institució insular, ja que "permetrà que el tractament de residus voluminosos i de construcció sigui adequat".

En una nota de premsa, MÉS ha indicat aquest dijous que aquesta modificació del contracte farà que es puguin "superar herències d'una època de corrupció que mai no hauria d'haver passat".

Per tant, segons MÉS, la resolució del conflicte amb l'empresa concessionària implica que es “normalitzarà” la relació entre les dues parts i per tant, s'acabaria amb el conflicte legal existent. En aquest sentit, Alzamora ha considerat que “això és una gestió eficaç i útil per a la ciutadania de Mallorca”.

Sobre la mesura del Govern que exclou Balears del servei gratuït de transport públic, el portaveu de MÉS per Mallorca al Consell, Guillem Balboa, ha assegurat que "és inacceptable que no s'apliqui als usuaris del transport de Mallorca allò que sí que s'oferirà als de Madrid, Barcelona, ​​València o Bilbao". p>

A més, Balboa ha reclamat que sigui el Consell de Mallorca qui gestioni el transport públic ja que "és qui coneix millor com millorar la mobilitat de l'illa" però també ha assenyalat que ha de ser el Govern el que pagueu la gratuïtat dels bitllets. "Ho estarem pagant nosaltres amb els milions d'euros amb impostos que cada any van a Madrid i mai tornen", ha afirmat.