Mil ciutadans tornen a concentrar-se aquest diumenge davant la seu del PSOE a Palma.

Mil ciutadans tornen a concentrar-se aquest diumenge davant la seu del PSOE a Palma.

PALMA, 12 Nov.

Un miler de ciutadans han tornat a concentrar-se aquest diumenge, davant la seu del PSOE a Palma, en contra de l'amnistia acordada pels socialistes i Junts per Catalunya.

Un dia més, convocats per Fòrum Balears, un miler de ciutadans s'han concentrat cap a les 13.00 hores, davant la seu del PSOE de Palma, on han tornat a proferir crits contra el president del Govern en funcions, Pedro Sánchez, a qui han acusat de "traïdor", i contra l'expresident del Govern català Carles Puigdemont, a qui demanen "presó".

A més, els concentrats, que portaven banderes d'Espanya i de Mallorca, han acusat el Rei Felip VI de "maçó" i li han demanat que "defensi la nació".

La manifestació davant la seu socialista ha acabat amb crits de "Visca Espanya!" i "Espanya no es ven, es defensa!". A més, amb la música de 'Que Viva España'.

A aquesta nova mobilització s'han afegit també membres de Vox. Entre ells, el vicepresident del partit al Consell de Mallorca i conseller insular de Medi Ambient, Medi Rural i Esports, Pedro Bestard, qui ha demanat "nova convocatòria d'eleccions", i el vicepresident de la Junta de Castella i Lleó, Juan García-Gallardo.

Tags

Categoría

Illes Balears