• dimecres 7 de desembre del 2022

Miquel Bestard renuncia a la presidència de la FFIB però podria romandre com a vicepresident de la RFEF

img

MADRID, 2 Jul.

El president de la Federació de Futbol de les Illes Balears (FFIB), Miquel Bestard , ha renunciat al seu càrrec com a president de l'organisme, que ocupa des del 2004, després de 19 anys de trajectòria i quatre mandats i mig, encara que podria conservar el seu lloc com a vicepresident de la Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF) després de la petició del president , Luis Rubiales.

Durant l'Assemblea General Ordinària de la FFIB celebrada aquest dissabte al Palau de Congressos, Bestard va anunciar la seva decisió. "Vaig entrar a la FFIB el 1987, vaig ser seleccionador i campió d'Espanya, president del Comitè d'Entrenadors durant vuit anys, però ara ha arribat el moment de deixar-ho. Als meus gairebé 80 anys, les forces van minvant, he de centrar-me en la meva família i en la meva salut", va assenyalar.

El mandatari balear va assegurar que deixa "una federació moderna i sanejada" i que toca "donar pas a noves generacions", a més d'afirmar que Pep Sansó ostentarà el càrrec de president fins que expiri el mandat, el 2024.

A més, va fer una fèrria defensa de Rubiales després de la publicació dels seus àudios privats. "T'ho he dit en privat i ho dic en públic, sento la campanya bruta que estàs patint. L'important és trobar el delinqüent que roba les dades íntimes que intenten atacar la feina ben feta", ha apuntat.

< Per la seva banda, Rubiales va agrair el “treball, lleialtat i afecte” de Bestard. "Bestard ha estat i serà el millor president que hagi pogut tenir la FFIB. No et deixaré que te'n vagis de la vicepresidència de la RFEF. Vull que segueixis al meu costat, perquè m'has ajudat molt", ha manifestat. /p>

"Ha estat un honor que ens acompanyessis per Europa amb la selecció, sempre amb aquesta temprança, deixant en molt alt nivell el futbol espanyol. Ets una persona de la qual aprenc diàriament, transmets aplom, credibilitat, afecte i sempre amb un somriure. Miquel, ets un dirigent únic, sincer, lleial, però sobretot, ets el meu amic i t'estimo molt”, va afegir Rubiales, que posteriorment va lliurar a Bestard la Medalla d'Or de la RFEF per la seva trajectòria. .

Després de l'Assemblea, el màxim mandatari de la RFEF va assegurar que intentarà que Bestard segueixi al seu càrrec a l'espanyola. "Seguirà estant a la RFEF, ho vull a prop i espero convèncer-ho (...) Tenim una relació bonica que durarà molts anys perquè he après d'ell i m'ha demostrat el seu afecte sincer. Tots diuen que Miquel és el meu favorit. Ho vull molt i això no canviarà”, va expressar.

En aquest sentit, Bestard va reconèixer que valorarà la petició de Rubiales. "El president Rubiales vol que segueixi de vicepresident, he dimitit però parlarem, perquè a la RFEF estic molt tranquil amb Luis; em té com un pare, em tracta molt bé i tenim una gran relació, m'escolta molt. Fem un bon equip", va confessar.

Notícies més vistes Avui