Mitja cinquantena de persones es concentren a Palma per mostrar "solidaritat" i "rebrot" davant de l'"espionatge d'Estat".

Mitja cinquantena de persones es concentren a Palma per mostrar

PALMA, 3 d'agost.

Mig centenar de persones han acudit aquest dijous a la concentració convocada davant de la Delegació de Govern de Palma, per mostrar, d'una banda, la seva "indignació i rebuig" pels casos d'"espionatge d'Estat" i, d'altra banda, la seva "solidaritat" amb les persones afectades pels mateixos.

La convocatòria, organitzada pel moviment de l'Esquerra Independentista de Mallorca, ha pretès evidenciar la contestació social als quatre casos de policies infiltrats en diversos col·lectius socials de Catalunya i la Comunitat Valenciana, i ha estat secundada per diverses organitzacions polítiques, feministes o ecologistes, entre altres.

El portaveu de la plataforma convocant, Pere Joan March, ha assenyalat que es tracta d'una "vulneració de drets humans duta a terme per l'Estat espanyol, concretament el ministre d'Interior, Fernando Grande-Marlaska, i la policia que està sota la seva responsabilitat".

((Hi haurà ampliació))

.

Tags

Categoría

Illes Balears