• divendres 2 de desembre del 2022

Montuïri, Puigpunyent i Sineu, els pobles no costaners preferits pels estrangers per comprar casa a Balears

img

PALMA, 9 Ago.

Montuïri, Puigpunyent i Sineu són els pobles no costaners de menys de 5.000 habitants preferits pels estrangers per comprar casa a les Balears, segons un estudi realitzat per idealista.

D'acord amb el portal immobiliari, després de la pandèmia, molts compradors s'han fixat en petits pobles de l'interior on establir-ne el primera o segona residència, encara que sense allunyar-se gaire del mar ni de les zones d'influència dels seus compatriotes.

Ciutat Quesada (Alacant) és el municipi no costaner de menys de 5.0000 habitants on es registra un major volum de cerques de vivenda en venda des de lestranger. El segon poble és Busot, també situat a la província d'Alacant, mentre que el tercer és la urbanització Ciudalcampo, a la Comunitat de Madrid.

En quart lloc hi ha El Verger (Alacant), seguit per Fuente Obejuna (Còrdova), Ojén (Màlaga), Formentera del Segura (Alacant), Palma de Gandia (València), Viñuela (Màlaga) i Montuïri (Balears), que se situa en desena posició.

També a la Comunitat Valenciana està Villalonga (València) que se situa en onzè lloc i Olivella, a Barcelona, ​​és al dotzè lloc i és el primer a Catalunya. Els segueixen Almogia (Màlaga), Tanc (Santa Creu de Tenerife), Algorfa (Alacant), Sineu (Balears), Turre (Almeria), Montroy (València), Puigpunyent (Balears) i Moralet (Alacant).

Notícies més vistes Avui