• dijous 2 de febrer del 2023

Mor el galerista Juan Antonio Horrach

img

Armengol i Cladera lamenten la mort del galerista Juan Antonio Horrach

PALMA, 17 Oct.

El galerista Juan Antonio Horrach Moyà, copropietari d'HM Hotels i propietari de la Galeria Horrach Moyà, ha mort aquest dilluns després de patir un atac de cor quan estava veient el seu fill a l'hipòdrom de Tolosa (França).

En un comunicat a través de les xarxes socials, la seva família ha assenyalat que la seva figura quedarà sempre lligada al foment de l'art, del trot i del turisme de qualitat a Mallorca.

Durant els propers dies el fèretre serà traslladat a Mallorca i es comunicaran les honres fúnebres que es duguin a terme pel seu descans etern, han explicat.

La presidenta del Govern, Francina Armengol, i la presidenta del Consell de Mallorca, Catalina Cladera, han lamentat aquest dilluns la mort del galerista Juan Antonio Horrach .

En un missatge a Twitter recollit per Europa Press, la líder de l'Executiu autonòmic ha expressat la seva tristesa per la mort del galerista i ha traslladat el condol a la família i el món de la cultural

Armengol ha recordat que fa poc ell mateix li ensenyava la seva última exposició "amb l'alegria que l'art, la seva gran passió, sempre hi despertava".

També a Twitter, la presidenta insular s'ha mostrat "consternada per la trista notícia".

>

"Difícil trobar paraules per expressar el mal que em sap", ha afirmat.

Notícies més vistes Avui