PALMA, " /> PALMA, " />
  • dijous 2 de febrer del 2023

Mor l'exdirector mèdic d'Aspace Balears i exprofessor d'Infermeria de la UIB Sebastià Manresa Tejedor

img

La presidenta Armengol lamenta la seva mort i destaca la seva "bondat i generositat", juntament amb la seva "vocació de servei públic" < /p>

PALMA, 28 Ago.

L'exdirector mèdic d'Aspace Balears i també exprofessor d'Infermeria de la Universitat de les Illes Balears (UIB) Sebastià Manresa Tejedor (Felanitx, 1945) ha mort aquest diumenge.

Així ho ha informat el director de la radiotelevisió pública de les Balears, IB3, i cosí del mort, Andreu Manresa, en un missatge publicat a Twitter, recollit per Europa Press.

El mort doctor Manresa Tejedor era traumatòleg a la sanitat pública, en concret al Servei de Salut de Balears (IbSalut), i cirurgià. A més, va ser escriptor.

Després de conèixer-se la notícia, la presidenta del Govern, Francina Armengol, ha lamentat a través d'un altre missatge a Twitter, recollit per Europa Press, la mort del doctor Manresa Tejedor, de qui ha destaca la seva "bondat i generositat", juntament amb la seva "vocació de servei públic com a docent, sanitari o des d'Aspace Balears", des d'on, ha assegurat, "va fer millor aquesta societat".

< p> "Una forta abraçada i el meu condol a família, amistats i companys. Et trobarem molt a faltar, Sebastià. Descansa en pau", ha conclòs la presidenta Armengol.

Notícies més vistes Avui