• dijous 2 de febrer del 2023

Nadal: "És senzill acceptar el que ha passat"

img

MADRID, 18 Ago.

El tennista espanyol Rafa Nadal ha assegurat que és "senzill" acceptar la seva derrota en la seva estrena al torneig de Cincinnati, setè Màsters 1.000 de la temporada, davant el croat Borna Coric (7-6(9), 4-6, 6-3), ja que tornava després d'un període de mes i mig de lesió, i ha afirmat que deu "mirar endavant" i centrar-se ja en el proper US Open.

"Òbviament, no he jugat el meu millor partit. És una cosa que pot passar. Tradicionalment aquest torneig ha estat complicat per a mi. Així que en tornar després d'un període dur, és senzill d'acceptar i és fàcil donar l'enhorabona a Borna, ha jugat millor”, ha assenyalat en roda de premsa. En aquest sentit, ha afirmat que és “complicat "treure "lectures positives". "Necessito millorar i necessito entrenar. He de restar millor. Necessito dies a la pista, aquesta és la realitat. Òbviament he tingut les meves opcions al principi; al 'tiebreak' he tingut dues oportunitats importants amb les dues pilotes de set , però he jugat molt malament un parell de cops més o menys senzills", va indicar.

En aquest sentit, el balear va recordar que va fer "un parell de cops terribles" després d'haver-se col·locat 0-30 a l'inici del tercer set, a més de convidar a "mirar endavant". "Conec el camí. El més important per a mi és estar sa. Ha estat una lesió complicada de manejar, sent sincer", ha subratllat.

"L'últim mes i mig no ha estat senzill, perquè al tenir un trencament a l'abdominal no saber quan estaràs recuperat al 100%. Això afecta en el sentit de no saber si seràs capaç d'anar al màxim a cada servei”, va prosseguir.

Finalment, Nadal va explicar que ara se centra en el proper US Open, el darrer 'Grand Slam' de la temporada. "Necessito mirar endavant i començar a pensar en l'energia que la grada em dóna a Nova York. És un lloc molt especial per a mi i ho gaudeixo. Allà he viscut moments inoblidables i donaré el millor cada dia per arribar preparat" , va finalitzar.

Notícies més vistes Avui