Notícies Balears.

Notícies Balears.

"Nadal esforçarà per arribar a la temporada de terra, però troba difícil fer prediccions". "Nadal farà "el possible" per arribar a la temporada de terra però "últimament li costa fer prediccions".

PALMA, 20 Març.

Rafael Nadal ha afirmat que farà "el possible" per treballar en el seu objectiu d'arribar a la temporada de terra però ha assenyalat que "últimament li és difícil fer prediccions".

Així ha respost el tennista a preguntes de la premsa sobre una data del seu possible retorn a les pistes, abans de la celebració de la II gala d'entrega de Premis de la Fundació Rafa Nadal al Museu Es Baluard de Palma.

"Em trobo bé però simplement no he aconseguit seguir el calendari que m'hauria agradat, espero que les coses puguin canviar però no ho puc dir perquè no ho sé ni jo", ha assegurat.

Sobre si és optimista amb el seu futur immediat, Nadal ha indicat que més enllà d'optimista o pessimista és "realista", ja que des de fa dos anys li és "impossible" competir, que és el seu "primer objectiu".

"Vaig al dia a dia, si hagués de ser optimista o pessimista probablement no estaria ni intentant-ho, perquè és molt temps, tinc una edat i una carrera darrere que és molt llarga, així que al final intento no ser ni una cosa ni una altra, anar al dia a dia, treballar per donar-me oportunitats i veurem quan es pot intentar", ha assenyalat.

((Hi haurà ampliació))