Notícies Balears.

Notícies Balears.

Nadal: "Estar a Brisbane és una victòria".

Nadal:

BRISBANE (AUSTRÀLIA), 29 Des. (dpa/EP) -

El tenista espanyol Rafa Nadal va afirmar aquest divendres que se sent "molt millor" del que esperava "fa un mes", però que no espera gaire sobre la seva tornada a les pistes després de gairebé un any sense jugar excepte sentir-se "competitiu" i "donar el millor", confessant que ja poder competir en el torneig de Brisbane (Austràlia) és "una victòria".

"Em sento bé, no em puc queixar. Avui em sento molt millor del que esperava fa un mes", va subratllar Nadal després d'un encontre amb aficionats a Brisbane, on aquests dies farà la seva reaparició en l'ATP 250 que acull la ciutat.

Tot i això, el balear va deixar clar que ara és "impossible pensar en guanyar tornejos". "Però el que és realment possible és intentar gaudir de la tornada a les pistes. No espero gaire, sincerament, l'únic que espero és poder sortir a la pista, sentir-me competitiu i donar el millor de mi", va advertir.

"Serà un procés difícil al principi. Al final, és un any sense estar en una pista de tennis i només porto l'últim mes entrenant amb molt bona intensitat. No dic que res sigui impossible, però estar aquí és una victòria", va recalcar el guanyador de 22 'Grand Slams'.

L'exnúmero u del món no s'ha fixat "objectius a molt llarg termini". "No em veig jugant durant molt de temps", va admitir. "Vull intentar donar-me l'oportunitat de ser cada vegada més competitiu a mesura que avança la temporada. No sóc el jugador que intenta predir quin tipus de coses poden passar en el curt termini, i és encara més difícil en un període de temps mitjà", va puntualitzar a aquest respecte.

"La forma en què necessito abordar aquest procés és acceptant l'adversitat i que les coses no seran perfectes al principi. Només he de mantenir l'actitud correcta i l'esperit de treball cada dia", va afegir Nadal.

El tennista espanyol es va sentir agraït pel carinyo que va rebre dels aficionats. "Crec que en els moments en què les coses no van bé, és clar que el suport de la gent ajuda a continuar endavant. Em sento molt afortunat de haver rebut un gran suport a tot arreu i Austràlia sempre ha estat un lloc molt especial per a mi", va recordar.

"És clar, quan no ets a la pista, et perds algunes coses. Al final, això és alguna cosa que vaig fer gairebé tota la meva vida i quan no pots competir, és clar que t'enyores la competició, els aficionats, jugar en els millors estadis, sortir i veure la pista plena, però el que més vaig enyorar probablement va ser la sensació que estàs llest per competir, que et sents llest per gaudir i intentar-ho", va sentenciar el de Manacor.