• divendres 2 de desembre del 2022

Negueruela aclareix que els diners del patrocini del Reial Mallorca no sortiran ni de Turisme ni Esports

img

PALMA, 19 Set.

El portaveu del Govern, Iago Negueruela, ha aclarit, aquest dilluns, que els diners del patrocini del Reial Mallorca que l'Executiu balear ha d'aportar no sortirà ni de la Conselleria de Model Econòmic, Turisme i Treball ni d'Afers Socials i Esports.

En roda de premsa després d'informar sobre els acords del Consell de Govern, Negueruela ha matisat, davant de preguntes de periodistes, que s'haurà d'esperar aquest dimarts perquè aquest patrocini sigui aprovat finalment pel Consell de Mallorca en un ple. "Ha de ser aprovat abans per veure com es farà. No ens avançarem en aquest sentit, però en cap cas sortirà de Turisme ni d'una Conselleria de MÉS", ha asseverat.

El també conseller de Turisme ha explicat que el Govern compta amb "mecanismes de coordinació" d'altres conselleries per abordar aquesta situació. "Serà un únic contracte de patrocini", ha recordat Negueruela, que ha subratllat que aquesta partida no ha de passar pel Consell de Govern i ha afegit que les relacions amb els seus socis són "excel·lents".

Notícies més vistes Avui