• dijous 2 de febrer del 2023

Negueruela acusa el PP de no voler recolzar els clubs esportius de Balears

img

PALMA, 27 Set.

El conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball, Iago Negueruela, ha acusat aquest dimarts el PP de "intentar justificar" que no vol donar suport ni al RCD Mallorca ni a l'Atlètic Balears ni a cap club esportiu de les Illes.

Al ple del Parlament d'aquest dimarts, el responsable de Turisme ha respost al diputat del PP Sebastià Sagreras, que ha criticat que el Consell de Mallorca i el Govern hagin tractat de "vendre la moto" d'una col·laboració entre les institucions i el club mallorquinista.

Sagreras ha augurat que ningú del Govern "s'atrevirà" a signar el finançament al RCD Mallorca "perquè s'han decidit donar uns diners i després vestir en quin concepte".

El conseller, per la seva banda, ha recordat que el patrocini al RCD Mallorca només comptarà amb la signatura de la institució insular i que l'Executiu autonòmic finança els cons ells perquè siguin ells els qui assumeixin els patrocinis.

D'altra banda, el conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball ha assegurat que les places de l'Imserso a Balears estan “garantides” després que la diputada del PP María Salomé Cabrera hagi advertit del descens del nombre d'hotels, cosa que, segons ell, es traduirà en menys oferta complementària i pèrdua d'ocupació.

Negueruela ha ressaltat que l'oferta complementària no està compromesa i ha subratllat que "no és el mateix el nombre d'hotels que el nombre de places".

El conseller ha admès, tot i això, que el contracte és "millorable" perquè es tinguin en compte en els imports les províncies amb millors convenis.

Notícies més vistes Avui