• dijous 2 de febrer del 2023

Negueruela assegura estar "content" amb què les institucions arribin a acords i veu "normal que hi hagi discrepàncies"

img

PALMA, 12 Set.

El conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball , Iago Negueruela, ha assegurat estar "content que s'arribin a acords en institucions" i ha considerat "normal que hi hagi discrepàncies entre socis".

Així ha respost el també portaveu del Govern a les preguntes formulades pels mitjans de comunicació relatives a l'acord aconseguit al Consell de Mallorca divendres, quan els socis del Pacte de la institució insular van acceptar, entre altres qüestions, la votació separada dels patrocinis esportius, com va sol·licitar MÉS.

>

"Amb independència d'aquesta situació s'ha arribat a un acord en moments complicats per a la ciutadania, estem contents", ha reiterat Negueruela, insistint al seu torn que "lo normal és que hi hagi diferències i, a democràcia, arribar a un acord".

Per un altre l at, respecte al patrocini del RCD Mallorca, el portaveu ha remarcat que "no serà un patrocini turístic" i que l'acord "és clar al respecte".

"Per nosaltres és un tema que està resolt i no hi ha res més a dir”, ha sentenciat el conseller, que ha recordat també que “el Govern no fa promoció turística en cap moment de l'any” i que aquestes competències estan transferides als consells insulars. /p> XOX

Notícies més vistes Avui