• dilluns 5 de desembre del 2022

Negueruela diu que Eivissa no té fons de l'impost turístic per a mobilitat perquè "no va presentar cap projecte"

img


PALMA, 31 Oct.

El conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball del Govern balear, Iago Negueruela, s'ha mostrat "sorprès" aquest dilluns per les queixes del Consell d'Eivissa pel repartiment de fons de l'impost turístic, assegurant que no té fons per a mobilitat perquè "no va presentar cap projecte".

Preguntat per aquesta qüestió en una roda de premsa, el conseller ha insistit que la mobilitat a Eivissa "és molt important per al Govern" i ha expressat estranyesa per la postura del Consell.

>

"Si li dóna tanta importància ens sorprèn que no hagi presentat cap projecte per a l'impost", ha dit, recordant que el Consell té les competències per fer-ho.

D'altra banda, Negueruela ha lamentat les declaracions del PP de Menorca pels projectes per a l'Illa, destacant "importants projectes per a Alaior i Sant Lluís" en matèria d'habitatge, i un altre projecte de xarxes d'aigua.

Negueruela ha dit que Menorca compta amb un desplegament de recursos "com mai", ajustats a la seva proporció poblacional i ha demanat "no polititzar" l'impost turístic. "Més del 63% de les actuacions aprovades tindrà repercussió directa o indirecta a l'illa de Menorca, 17 dels 27 projectes, són pràcticament 19 milions d'euros d'inversió a Menorca", ha apuntat.

Notícies més vistes Avui