• divendres 30 de setembre del 2022

Netflix manté una trobada amb 45 creadors i productors mallorquins

img

PALMA, 16 Set.

Un total de 45 creadors i productors mallorquins han mantingut una trobada amb la directora de ficció de Netflix a Espanya i Portugal, Verónica Fernández, i la coordinadora de relacions institucionals de Netflix a Espanya i Portugal, Beatriz Álvarez.

Segons ha informat el Consell de Mallorca, la xerrada ha tingut lloc a la Sala d'actes de la Misericòrdia, organitzada per la Mallorca Film Commission.

La trobada tenia l'objectiu d'apropar la plataforma als professionals mallorquins, perquè coneguessin els seus processos de selecció de projectes i el tipus de contingut que estan buscant. Durant la reunió, Netflix ha subratllat la seva accessibilitat i ha descartat que hi hagi una menor elegibilitat de produccions en català o projectes en coproducció amb altres entitats.

La presidenta del Consell Insular, Catalina Cladera, ha presidit l'acte i ha posat èmfasi en el ferm suport per part de la institució a l'audiovisual balear com a sector estratègic, incentivant trobades com aquesta que facilitin el seu creixement i augmentin la seva competitivitat.

Després de la conversa amb el sector, el conseller de Transició, Turisme i Esports del Consell de Mallorca, Andreu Serra, ha mantingut una reunió institucional amb les representants per estudiar vies de col·laboració i subratllar els avantatges de Mallorca com a destinació de rodatges per a les produccions de Netflix a Espanya. Mallorca és, a més, escenari d'algunes produccions internacionals de Netflix com 'The Crown'.