Notícies Balears.

Notícies Balears.

Normalitzat el trànsit rodat a Avingudes després de ser interromput per l'esquerda de gasolina.

Normalitzat el trànsit rodat a Avingudes després de ser interromput per l'esquerda de gasolina.

PALMA, 11 de gener.

La Policia Local ha informat de la normalització de tot el trànsit rodat a les Avingudes de Palma, que havia estat interromput pel vessament de gasolina a la zona.

Els fets han ocorregut aquest dijous, cap a les 10.00 hores, quan s'ha vessat combustible d'un vehicle que circulava per les Avingudes. Aquest fet ha obligat a tancar el trànsit des de l'Avinguda Alemanya fins al Baluart del Príncep després de produir-se diversos accidents.

Segons ha informat l'Ajuntament, el vehicle que perdia líquid era un turisme d'un particular, que circulava en direcció cap a l'Avinguda Gabriel Alomar.

Una gran taca de combustible s'ha estès per la calçada i tres motoristes s'han relliscat i caigut. Un d'ells ha impactat contra un autobús de l'EMT. Un cotxe també ha perdut el control i ha acabat pujat a la mitgera. Afortunadament, cap d'ells ha resultat ferit de gravetat.

La Policia Local ha tallat el trànsit des de l'Avinguda Alemanya fins a la coneguda com a costa del gas. El trànsit rodat que arribava des de La Rambla s'ha estat desviant pel túnel al carrer Miquel Marqués i per les Avingudes només se permetia el pas d'autobusos.

Sobre les 13.30 hores el Consistori ha informat de la normalització de la circulació rodata entre Via Alemanya fins a l'altura d'El Corte Inglés a Alexandre Rosselló i a les 15.20 hores s'ha anunciat la normalització del trànsit per complet.