• dissabte 28 de gener del 2023

Oberta la convocatòria d'ajuts de promoció de l'excel·lència acadèmica per als ensenyaments artístics superiors

img

La convocatòria està dotada de 4.500 euros i el termini per lliurar les sol·licituds finalitza el 30 de juliol

PALMA, 29 Jun

La Conselleria d'Educació i Formació Professional ha obert la convocatòria d'ajuts de promoció de l'excel·lència acadèmica per a alumnes que hagin finalitzat estudis oficials d'ensenyaments artístics superiors durant el curs acadèmic 2020-2021.

En una nota de premsa, la Conselleria ha explicat que la finalitat d'aquesta convocatòria, publicada al BOIB número 82, de 25 de juny de 2022, dotada amb 4.500 euros, és concedir tres ajuts d'excel·lència acadèmica per a alumnes de Balears que hagin finalitzat estudis oficials d'ensenyaments artístics superiors a qualsevol centre de l'Estat durant el curs 2020-2021.

En aquest sentit, aquests ajuts són incompatibles amb les beques per a la mateixa finalitat ad que puguin rebre's de qualsevol administració i amb qualsevol tipus d'ajut o beca per a la mateixa finalitat d'entitats públiques o privades.

Entre els requisits, els sol·licitants han de tenir el domicili a les Balears i acreditar una nota mitjana igual o superior a 9,00 punts i la subvenció per a cada sol·licitant que compleixi els requisits establerts consisteix en un ajut de promoció de l'excel·lència acadèmica d'una dotació fixa de 1.500 euros. El termini per lliurar les sol·licituds finalitza el 30 de juliol de 2022.

Tota la informació --persones beneficiàries, requisits, documentació que cal adjuntar a la sol·licitud...-- es pot consultar a la web de la Direcció General de Formació Professional i Ensenyaments Artístics Superiors

Notícies més vistes Avui