• dimecres 7 de desembre del 2022

Obre el termini per presentar projectes al Premi Mallorca de Fotografia Contemporània 2022

img

Aquest any tots els tràmits seran telemàtics i el termini s'ha ampliat a 60 dies, fins al 17 d'agost

PALMA, 19 Jun

Aquest diumenge, 19 de juny, s'ha obert el termini per presentar projectes al Premi Mallorca de Fotografia Contemporània 2022, que aquest any té com a novetat que tots els tràmits seran telemàtics i que el temps per presentar projectes s'ha ampliat a 60 dies, fins al 17 d'agost.

Segons ha informat el Consell en una nota de premsa, aquest diumenge s'ha obert el termini de presentació de projectes aspirants al Premi Mallorca de Fotografia Contemporània 2022 Com a novetat aquest any destaca que tots els tràmits seran telemàtics i es podran fer a la web de la institució insular a través d'un enllaç connectat a una plataforma gestionada per l'empresa especialitzada Mundoarti. A més, el termini s'ha ampliat i serà de 60 dies, és a dir fins al 17 d'agost.

El Premi Mallorca de Fotografia Contemporània 2022, instituït pel Consell, està dotat amb 8.000 euros per al projecte guanyador , del qual també se'n farà una exposició i se n'editarà un llibre.

La finalitat d'aquesta convocatòria és donar un reconeixement a l'obra dels autors de fotografia contemporània que es presentin a aquest premi mitjançant una aportació econòmica. Aquest reconeixement suposa un estímul a la creació artística en matèria de fotografia contemporània, fomentant la creació en aquesta disciplina artística.

Els projectes que es presentin han d'incloure el títol, una sinopsi conceptual, i qualsevol altra informació, document o material rellevant que defineixi el projecte; un portfoli amb les fotografies que conformen el projecte; un segon portfoli amb no menys de 30 imatges daltres projectes o sèries del fotògraf. El nombre d'imatges del projecte que opta al Premi Mallorca de Fotografia Contemporània haurà de ser de mínim 15; en tot cas, s'hauria de justificar un nombre inferior. A més, cal presentar un currículum professional i artístic de l'autor.

Notícies més vistes Avui