• dijous 2 de febrer del 2023

Obren la licitació per a la renovació de la gespa i equipament del camp de futbol del poliesportiu Rudy Fernández

img

PALMA, 4 Ago.

L'Institut Municipal de l'Esport (IME) ha obert la licitació per a la renovació del gespa, els sistemes de reg i l'equipament esportiu del camp de futbol del poliesportiu Rudy Fernández, per un import màxim de 197.416 euros.

Segons ha informat l'Ajuntament de Palma en un comunicat, en concret, es renovarà la gespa, el sistema de reg i l'equipació esportiva, com ara banderoles, porteries o banquetes. La substitució, el subministrament i els treballs de millora tindran una durada màxima de quatre setmanes a partir de la data d'inici del contracte, una vegada finalitzi el procés d'adjudicació.

Aquesta actuació se suma al pla d'inversions de millores dels camps municipals, dels quals n'han conclòs set i se n'han iniciat els procediments d'altres 19.

En aquest sentit el regidor d'Esports, Francisco Ducrós, ha assenyalat que aquest any conclouran la renovació de 26 camps de futbol, ​​"una inversió necessària per millorar les infraestructures municipals i les condicions de joc dels esportistes", ha declarat abans d'afegir que es tracta d'un "projecte històric".

XOX

Notícies més vistes Avui