Palma acollirà aquest dijous tres espectacles per celebrar l'encesa de llums de Nadal.

Palma acollirà aquest dijous tres espectacles per celebrar l'encesa de llums de Nadal.

Aquest any s'incorpora il·luminació nadalenca al barri d'Establiments i en altres punts de la ciutat.

PALMA, 20 de novembre.

Palma acollirà aquest dijous 23 de novembre tres espectacles previs a l'enllumenat de llums de Nadal, que se celebrarà el mateix dijous a les 20.00 hores a la cèntrica plaça de la Reina.

Així ho han anunciat la tinent d'alcalde de Participació Ciutadana de Cort, Lourdes Roca, la tinent d'alcalde d'Infraestructures, Belén Soto, i el director general de Música i Arts Escèniques, Rafel Brunet, en una roda de premsa aquest dilluns.

Els tres espectacles principals sortiran des del Teatre Mar i Terra, el parc de Sa Feixina i el passeig del Born, a partir de les 18.30 i aniran desplaçant-se cap al centre de la ciutat. En els espectacles participaran un total de 70 artistes, entre acròbates, ballarins, malabaristes i 'gegants', entre d'altres.

A més, a les 20.00 hores tindrà lloc l'enllumenat tradicional, que tindrà com a centre la plaça de la Reina, i que il·luminarà els més de 400 quilòmetres de garlandes que s'han instal·lat a Palma.

Segons ha explicat Soto, aquest any s'han distribuït 3.026 muntatges de llums a Ciutat, entre els quals s'inclouen dos arbres de deu metres i un de 20 metres, dos arcs transitables i dues boles de llums gegants.

Com a novetat, l'Ajuntament de Palma ha instal·lat il·luminació nadalenca al barri d'Establiments, concretament al Camí des Molí des Compte, una petició dels veïns de la zona. Igualment, s'il·luminaran les places Francesc García i Orell i Fra Joan Alcina, també respondint a peticions veïnals.

Tags

Categoría

Illes Balears